Nyt tag

Står du med et behov for en tømrer, som kan arbejde med tag og alt, hvad der hører ind under den kategori? Så er vi hos DK Totalentreprise en mulighed for dig. Vi er nemlig specialister i diverse former for tagarbejde, og bor du nær Esbjerg, Bramming eller Varde, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi er nemlig klar over, at taget på et hus udgør en hel essentiel del af husets udseende og fremtoning – og dermed også hvilke muligheder der er ved et nyt tag. Tilbud giver vi gerne, så mangler du en professionel taglægger til din tagrenovering eller andet tagarbejde, så er vi det oplagte valg.

Fra inspiration til et færdigt tag

Vi fungerer både som din lokale tømrer og som en totalleverandør til større projekter. For dig, som mangler en lokal tømrer til renovering af nyt tag, betyder det, at vi kan være med dig i alle faser af taglægningen.

Vi er klar på at rådgive dig om, hvilket udtryk forskellige tage kan give dit hus – og selvfølgelig udfører vi også arbejdet. Med andre ord har vi dig og dit hus i fokus gennem hele processen.

Hvad koster tagdækning? Ring og få et tilbud

Hos DK Totalentreprise er vi klar over, at en pris på nyt tag er en vigtig del af projektet. Derfor er det også vigtigt for os, at der bliver taget udgangspunkt i dine behov og dine ønsker – også med henblik på den finansielle del af et nyt tag. Priser varierer derfor og er afgjort af projektet omfang, valg af materialer, osv.

Tøv dog ikke med at kontakte os på telefon 75 28 23 88, så giver vi et uforpligtende tilbud, efter vi har hørt mere om dit projekt.