Profil

DK Totalentreprise ApS er en lokal virksomhed med kontakter og kunder over hele landet. Vi fungerer både som mindre tømrerfirma, men også som større entreprise-virksomhed.

Vi har mange års erfaring med alt fra mindre til helt store projekter som indkøbscentre m.m. Vores faguddannede personel er jævnligt på kurser, som sikrer at vi er opdateret rent håndværksmæssigt, men også ved hvad der rører sig i branchen.

Her iblandt tag. prof. kurser som har gjort DK Totalentreprise til TagProffer. Dette vil sige, at DK Totalentreprise har gennemført mindst 1 Modul af et specielt uddannelsesforløb på Taguniversitetet. DK Totalentreprise ApS er derfor certificeret bygningsdelsekspert med speciale i tagkonstruktionen.

Se mere på www.tagprofferne.dk Her er der også smiley ‘s ordning. som sikrer at vi er opdateret rent håndværksmæssigt, men også ved hvad der rører sig i branchen.

Materialer

Vi råder selv over materiel til de fleste opgaver, og i de tilfælde hvor vi ikke selv kan stille med materiellet, har vi gode forbindelser til udlejning af materiel i det meste af landet. Vi råder bl.a. selv over lifte, kraner, lastbiler, skurvogne m.m.

Vores kontor

Vores kontor i Lunde fungerer som en mindre kontrolcentral hvor vi sidder klar ved telefonerne til at besvare forespørgsler, og ikke mindst udarbejde tilbud og opfølgning på igangværende sager. Vores kontorpersonale er branchekendt, og det sikrer et gnidningsløst arbejde i hver enkelt sag.

Hvorfor os?

Vi betragter os selv som specialister hvad angår alt indenfor tage og tagkonstruktioner. Vores mangeårige eksistens i branchen betyder også at vi har et meget tæt samarbejde med flere leverandører, og det sikrer både den rigtige pris og kvalitet til dig som kunde.

Kontakt

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud, eller hvis du søger rådgivning omkring dine projekter. Vi sidder klar ved telefon og e-mail til at hjælpe dig som kunde.​​​​​​