Tilbygning

Når du står med et større projekt, som involverer tilbygning eller ombygning af hus eller hjem, så er det meget vigtigt at have en god samarbejdspartner. Denne rolle udfylder vi hos DK Totalentreprise, som med 25 års erfaring på bagen stiller op med både rådgivning, vejledning, udførelse og færdiggørelse af dit projekt. Vi udfører tilbygninger i nærheden af Esbjerg, Bramming og Varde.

Med andre ord får du i DK Totalentreprise den perfekte partner i hele processen med din tilbygning – priser og omfang tager vi selvfølgelig en snak om i starten.

Vi har styr på de gældende regler

Vi er meget fokuserede på, at alt skal foregå på korrekt vis. Dette indebærer et indgående kendskab til de gældende regler for tilbygning og dermed også til bygningsreglementet. Dette er essentielt at have, når der er tale om både tilbygninger og ombygninger.

Ligeledes har vi på baggrund af vores brede og dybdegående kompetenceområder mulighed for at rådgive og vejlede dig gennem hele processen – med alt fra reglementer til udseende og muligheder. Dermed dækker vi dit behov, fordi du er i fokus hos os.

Hvad koster en tilbygning? Få et uforpligtende tilbud

Det er umuligt at sætte faste priser på tilbygninger og ombygning. Det afhænger af mange ting, såsom materialevalg, størrelse, omfang osv. En pris på tilbygning og ombygning varierer derfor meget, men dette hindrer os dog ikke i at komme med et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Dette tilbud vil ske på baggrund af en snak om projektet, hvorefter en pris på tilbygningen vil blive vurderet. Så tag kontakt til os på telefon 75 28 23 88, og husk at vi har hele pakken, som dine behov kræver.